YHDISTYS

Yleistä

(C) Seija Vahtera
(C) Seija Vahtera
(C) Johanna Laakkio
(C) Johanna Laakkio

Suomen Keeshond ry

 • Perustamisvuosi 1965.
 • Kotipaikka Tampere.
 • Suomen Kennelliiton jäsenjärjestö.
 • Jäsenmäärä 372 (31.12.2017).

Jäsenmaksut 

 • Vuosijäsen 24 euroa
 • Perhejäsen 12 euroa (Kun joku perjeenjäsen on vuosijäsen, ei lehteä)
 • Kannatusjäsen 30 euroa (Ei lehteä eikä äänioikeutta)
 • Kasvattajan maksama uusi jäsen ensimmäiseksi vuodeksi 10 euroa

Liity jäseneksi, eroa jäsenyydestä tai kasvattajan maksamat uudet jäsenet.

Miksi liittyä jäseneksi?

Suomen Keeshond ry on valtakunnallinen kaiken kessukansan oma yhdistys - tervetuloa mukaan toimintaamme!
Yhdistyksemme järjestää monenlaista toimintaa jäsenilleen alkaen virallisemmista harrastuslajeista toiminnan ulottuessa aina vapaamuotoiseen ja kaikille sopivaan paikallistouhuun sekä rotuumme liittyvään koulutukseen ja tiedotukseen. Kaiken toimintamme tavoitteena on rotumme hyvinvoinnin edistäminen sekä rodun parissa viihtyvien ihmisten toimintamahdollisuuksien lisääminen. 

Esimerkkejä toiminnastamme:

 • Vuosittain järjestettävät rodun erikoisnäyttely ja monipuolinen kessuleiri
 • Harrastustoimikunta järjestää koulutusta harrastuslajeissa sekä rotumestaruuskilpailutTOKOssa, rally-tokossa ja agilityssä
 • Paikallistoiminnan puitteissa kokoonnumme ympäri Suomea ennen kaikkea rennon yhdessä olon ja kessumaisen touhuilun nimissä - tehdään yhteisiä lenkkejä, paistetaan makkaraa ja jutellaan koirista samalla kun kessuille tarjoutuu tilaisuus liikuntaan ja leikkeihin koirakavereiden kanssa. Mukana on myös koulutustoimintaa.

Jäsenemme saavat kotiin kannettuna oman tiedotuslehtemme KESSUn neljä numeroa vuodessa sekä lukuoikeudet lehden digiversioihin. Lehdessä on paljon lisää tietoa rodusta ja toiminnastamme sekä runsaasti mukavia kessuihin liittyviä juttuja, laidasta laitaan.

Ohjeet pennunostajien liittämiseksi jäseneksi

Suomen Keeshond ry:n jäsenkasvattajien on mahdollista edistää yhdistyksen jäsenhankintaa ja maksaa kasvattiensa omistajien ensimmäisen jäsenyysvuoden jäsenmaksu. Jäseneksi liittäminen vaatii tietenkin suostumuksen kasvatinomistajalta. Suostumusten dokumentointia varten kasvattajan tulee täyttää jäsenanomuslomake yhdessä kasvatinomistajien kanssa. Muistattehan laitaa allekirjoitukset lomakkeeseen!

Lomakkeeseen kasvattajan ilmoittamille pennunostajajäsenille mahtuu viiden henkilön yhteystiedot allekirjoituksineen. Jos liitettäviä jäseniä on useampia, ole ystävällinen ja täytä toinen lomake. Täytetty lomake toimitetaan jäsensihteerille postitse tai skannattuna sähköpostitse (jasensihteeri@suomenkeeshond.fi). Jäsensihteeri lähettää lomakkeen saapumisen jälkeen kasvattajalle maksuohjeet jäsenmaksujen suorittamiseksi. Jäsenmaksusta huolehtimisen jälkeen ja yhdistyksen hallituksen hyväksyttyä uudet jäsenet, saavat uudet jäsenet postia jäsensihteeriltä.

(C) Sami Ritoniemi
(C) Sami Ritoniemi