Tulevat tapahtumat


Harrastustoimikunta kutsuu kaikki keeshondien omistajat mukaan kisailemaan sekä rally-tokon että TOKOn rotumestaruuksiin. 

Rally-tokon rotumestaruudet:

Rally-tokon rotumestaruudet käydään tänä vuonna 10.10. Forssassa Anna Klingenbergin tuomaroimassa kaikkien luokkien kisassa. 

Kisa pidetään Forssan Palveluskoirat ry:n puolilämpimässä hallissa Forssan keskustan alueella. Hallissa on keinonurmipohja. 

Luokkajärjestys MES-VOI-AVO-ALO.

Keeshondien ennakkoilmoittautuminen: 5.9.2021 - 12.9.2021 osoitteeseen fopkry.kokeet@gmail.com. Mainitse ilmoittautuessasi, että osallistut Suomen Keeshond ry:n rotumestaruuksiin. Osallistumismaksu on seuraan kuulumattomille 28 euroa.

TOKOn rotumestaruudet:

TOKOn rotumestari kruunataan tänä vuonna Tampereella Tampereen Seudun Koirakerho ry:n kisassa. Kisapäivä on 21.11.2021 ja tuomarina Marjo Halmiala.

Kisa on hallikisa kaikille luokille. Osallistumismaksu on 33 euroa kisaajille, jotka eivät ole seuran jäseniä.Keeshondien ennakkoilmoittautuminen: 12.10.2021 - 25.10.2021 osoitteeseen toko@tamsk.com. Mainitse ilmoittautuessasi, että osallistut Suomen Keeshond ry:n rotumestaruuksiin.

Rotumestaruuksien säännöt ja osallistumisvaatimukset: https://www.suomenkeeshond.com/rotumestaruuksien-saannot/

Tervetuloa mukaan viettämään mukavaa kisapäivää kessumaisessa seurassa!


Paikallistapahtumia

Paikallistapahtumista kannattaa katsoa yhdistyksen Facebook -ryhmästä tai kysellä suoraan aluetoimihenkilöltä