Tulevat tapahtumat

Kessujen pentupäivä 2019

Suomen Keeshond ry:n harrastustoimikunnan järjestämä pentupäivä pidetään Hämeenlinnan Suvipielisessä 17.8.2019.

Päivään sisältyy:

 • Harrastuslajiesittelyjä
 • Koulutusluento
 • Turkinhoito-opastusta
 • Pentumaista puuhaa
 • Muita pennunomistajia mielipiteenvaihtoa ja vertaistukea varten
 • Ihania, pörröisiä kessunpentuja

Hintatiedot:

 • Pentupäivään osallistuminen tapahtuu perhekunnittain, joten yhdellä maksulla paikan päälle on tervetullut koko perhe.
 • Jos vähintään yksi perheenjäsen on Suomen Keeshond ry:n jäsen, osallistumismaksu on 30 euroa.
 • Jos perheessä ei ole Suomen Keeshond ry:n jäseniä, on maksu perhekunnalta 40 euroa.

Pentujen ikärajoista:

Varsinaista alaikärajaa osallistuville pennuille ei ole mutta harrastustoimikunta suosittelee luonnollisesti sitä, että pentu on saanut asiaankuuluvat rokotteet. Myöskään yläikärajaa ei ole, mutta alle yhdeksän kuukautta täyttäneet pennut saavat ilmoittautumisessa etusijan, jos osallistujamäärä kasvaa liian suureksi.
Kaikilta paikalla olevilta aikuisilta koirilta vaaditaan (ja paikan päällä myös tarkastetaan) Kennelliiton rokotusohjelman mukaiset, voimassa olevat rokotukset.

Rally-tokon alkeiskurssi Kangasalla syyskuussa 2019

Pirkanmaan aluetoiminta järjestää syyskuussa neljän kerran rally-tokon alkeiskurssin Kangasalla, Koirapalvelu Taidoggaan hallitiloissa (https://www.koirapalvelutaidogas.fi). Kurssilla tutustutaan rally-tokon kylttitehtäviin ja ratoihin ja opetellaan niiden oikeaa suoritustapaa.

Kurssille ovat tervetulleita kessut, joiden perustottelevaisuuskoulutus on hanskassa. Koiralla voi olla kokemusta rally-tokosta lajina joko alokas- tai avoimestakin luokasta tai se voi olla täysin rally-tokoummikko. Pääasia on se, että koira pystyy tekemään töitä hallissa muiden ihmisten ja koirien kanssa ketään häiriköimättä ja tarpeen tullen odottelemaan hiljaa omaa vuoroaan joko autossa tai häkissä.

Kurssipäivät ovat 2.9, 9.9, 16.9, ja 23.9 ja kellonaika on 19:30 - 20:30. Kurssi on Suomen Keeshond ry:n jäsenille 25 euron hintainen ja ei-jäsenille 35 euron hintainen. Mukaan otetaan neljä innokasta koirakkoa!

Ilmoittautuminen sulkeutuu 7.7.2019, mutta pidätämme oikeuden pidentää sitä tarvittaessa, jotta kaikki Kessu-lehden aikataulun mukaan elelevät lukijat ehtivät varmasti myös mukaan.

Tervetuloa mukaan!

Rally-tokon rotumestaruudet 2019

Rally-tokon rotumestaruudet järjestetään Turun Seudun Agilityurheilijat ry:n kisoissa Liedossa sunnuntaina 13.10.2019. Samana päivänä kisapaikalla on kaksi muutakin rally-tokokisaa, mutta kessujen rotumestaruus ratkaistaan Heikki Palosaaren tuomaroimassa kisassa.

Ilmoittautuminen

Seuran omat jäsenet ja keeshondit 16.-22.9. klo 18 alkaen. Ilmoittautuminen VAIN lomakkeella. Liian aikaisin lähetettyjä lomakkeita ei huomioida. Lomakkeeseen kilpailujen nettisivuilta tai allaolevan painikkeen kautta. 

 • Osallistumismaksu: 28.00 €

 • IBAN-tilinumero: FI85 4309 2120 1343 96

 • Viesti: Viestiin rallytokokilpailu 13.10 ja ohjaajan nimi

Tervetuloa mukaan!


Agilityn rotumestaruudet 2019

Agilityn rotumestaruuskilpailut pidetään Tampereella Tamskin hallilla 5.10. Kisa muodostuu A ja B radasta. Ilmoittautuminen tapahtuu normaalisti kitun kautta. Halvin ilmoittautuminen loppuu 28.9. 

Lisätietoja: harrastustoimikunta @ suomenkeeshond.com (poista välilyönnit)

Tokon rotumestaruuskilpailut 2019

Järjestääkö oma harrastusseurasi loppuvuoden aikana TOKO-kokeen (syys-joulukuu) ja olisiko sinulla intoa toimia sen päivän puuhahenkilönä rotuyhdistyksen puolesta? Harrastustoimikunnalla on haussa sopiva paikka vuoden 2019 TOKOn rotumestaruuskilpailulle, ilmianna itsesi ja seurasi sähköpostilla harrastustoimikunta@suomenkeeshond.com 

Tieto mahdollisesta kilpailusta tulee ehtiä seuraavaan Kessulehteen, DL 1.8.

Paikallistapahtumia

Paikallistapahtumista kannattaa katsoa yhdistyksen Facebook -ryhmästä tai kysellä suoraan aluetoimihenkilöltä