2021

29.7

Hei harrastajat,

onko kotiseurasi syksyn aikana järjestämässä kaikkien luokkien rally-toko tai toko-kilpailuja, jonka yhteydessä voisi järjestää Keeshond rotumestaruudet?

Ilmianna mahdolliset vaihtoehdot sähköpostilla harrastustoimikunta @ suomenkeeshond.com (poista välit)

Lisätietoa rotumestaruuksien säännöistä löydät täältä.


27.7

Harrastustoimikunta ja erikoisnäyttelytoimikunta yhdistettiin yhdeksi toimikunnaksi, joka vastaa yhdistyksen erikoisnäyttelyihin ja harrastuslajeihin liittyvistä asioista. Tarkoituksena on suunnitella ja organisoida tapahtumia ja koulutuksia, sekä tuoda keeshondille näkyvyyttä harrastuskoirana. Toimikunta toimii yhteistyössä hallituksen kanssa.

Toimikunnan kokoonpano:

Pinja Lämsä, puheenjohtaja, sponsorivastaava
harrastustoimikunta @ suomenkeeshond.com
+358 45 136 3398

Jäsenet:

Annika Salonen, harrastevastaava
Ida Saarilahti, näyttelyvastaava
Riikka Halonen, harrastevastaava
Riikka Palmula, sihteeri, tuomari ja palkintovastaava                                                                                                Silja Partanen, harrastevastaava 


29.6

Agilityn rotumestaruuksiin Oulussa 29.6.2021 osallistui kaksi kessua eli Hehku (Storywood Tango D'amore) & Elina Männikkö ja rotumestaruuden voittanut kuvan Darra (Eerondaali Deathly Hallow) ja Pinja Lämsä.

10.5.

Erikoisnäyttelyn ilmoittautuminen on avattu!

Lue lisää...

5.5

Jalostustoimikunta osallistui digiloikkaan järjestämällä huhtikuussa ensimmäisen webinaarin eli verkkoyhteydellä toteutetun koulutuksen, jonka aiheena oli rotumääritelmän havainnollistaminen. Luennoitsijana toimi tuomarikouluttaja, kasvattajatuomari Susanne Wendell, joka oli koostanut kattavan ja perusteellisen esityksen havainnollistavine kuvineen. Esityksestä tehty tallenne löytyy yhdistyksen kotisivujen jäsenosiosta.

Osallistujat saivat seurata ohjelmaa mukavasti kotisohviltaan omien laitteidensa kautta. Webinaari olikin houkutellut mukaan runsaslukuisen joukon, lähes 40 kasvattajaa ja muuta aiheesta kiinnostunutta. Osallistujat esittivät aktiivisesti tarkentavia kysymyksiä luennoitsijalle. Runsas osallistujamäärä ja saatu palaute kertoo, että verkkokoulutuksille on tilausta. Jalostustoimikunta suunnitteleekin jo seuraavaa webinaaria, josta tullaan tiedottamaan myöhemmin.

27.4

Agilityn rotumestaruuskilpailu pidetään 26-27.6.2021 Oulussa/Haukiputaalla.

Lauantaina kisaavat kolmosluokat, rotumestaruuskilpailu muodostuu D ja E radoista.
Sunnuntaina kisaavat ykkös- ja kakkosluokat, rotumestaruuskilpailu muodostuu G ja H radoista.

Tuomarina toimii Marko Mäkelä.
Ilmoittautuminen normaalisti Kitun kautta. Sähköinen ilmoittautuminen auki 18.6.2021 asti. Postitse ilmoittautuminen auki 11.6.2021 asti.
Kisapaikka: OneMind Dogs Arena, Teollisuustie 1, Haukipudas. Lämmitetty halli (+15), kumirouhetekonurmi.

Lämpimästi tervetuloa!

15.4

Suomen Keeshond ry:llä on nyt oma YouTube-kanava! Julkaisemme videoita eri harrastelajeista, turkinhoidosta, tempuista ja oikeastaan mistä vaan kessumaisista jutuista. Jos siis sinä tai koirasi omaa jonkun taidon ja haluat jakaa sen muillekin, ota yhteyttä esim. puheenjohtajaan tai sihteeriin!

Uusin video rally-tokon perusteista löytyy täältä.

22.3.

Kolmen viime vuoden erikoisnäyttelyiden kuvia löytyy nyt yhdistyksen drivesta. Mikäli joltakin löytyy kuvia aiemmista erikoisnäyttelyistä, lisäämme ne mieluusti kansioihin. Vuoden 2018 kuvat on ottanut Miia Sihvonen, 2019 Jasmin Sakko ja 2020 omistusoikeus on Suomen Keeshond ry:llä. Jos käytät kuvia, muistathan aina mainita kuvaajan! 

Kuvat löytyvät täältä.


15.3.

KASVATTAJAWEBINAARI: ROTUMÄÄRITELMÄN HAVAINNOILLISTAMINEN

Jalostustoimikunta järjestää webinaarin kaikille kasvattajille ja rotumääritelmän tulkinnasta kiinnostuneille. Aiheena on rotumääritelmän havainnollistaminen. Luennoitsijana toimii tuomarikouluttaja, kasvattajatuomari Susanne Wendell.

Webinaari järjestetään sähköisesti lauantaina 24.4.2021 klo 15 alkaen Teamsilla.

Ilmoittautumiset ennakkoon viimeistään 16.4.2021 osoitteeseen pirre@storywood.fi. Ilmoittautuneille lähetetään ennen webinaaria sähköpostitse osallistumislinkki.

Jos haluat esittää luennoitsijalle kysymyksiä aiheeseen liittyen, lähetä ne etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä.

Webinaari on jäsenille maksuton.

8.3.

Suomen Keeshond ry:n jakaa vuosittain mitaleita ja kunniakirjoja näyttely- ja harrastussaavutuksista jäsenten kessuille. Kunniakirjat ja mitalit jaetaan seuraavan vuoden vuosikokouksessa.

Hallituksen päätöksellä kunniakirjojen ja mitalien jakamiskäytäntö uudistuu 2021 alusta. Myöntämisperusteet pysyvät samoina mutta anomus tehdään jatkossa lomakkeella, jonka löydät täältä.

Vuoden 2020 osalta käytäntö on ennallaan, ja kunniakirjat ja mitalit jaetaan automaattisesti saavutuksia saaneille koirille.

Muistathan ilmoittaa yhdistyksen sihteerille (sihteeri @ suomenkeeshond.com), jos et tarvitse koirasi kunniakirjoja tai mitaleita vuodelta 2020.

Vuoden 2020 saavutusten perusteella kunniakirjoja ja mitaleita saavat koirat löydät täältä

8.2. VUOSIKOKOUSKUTSU

SUOMEN KEESHOND RY

Aika: 27.3.2021 klo 12.00
Paikka: Jyväskylä, Teams-yhteys

Tärkeää tietoa vuosikokousta koskien

Koronatilanteesta johtuen vuosikokous voidaan poikkeuslain turvin pitää etäyhteyksillä. Kokoukseen voi osallistua kokoontumisrajoitukset ja -ohjeet huomioon ottaen myös paikan päällä. Tästä johtuen tarkkaa kokouksen pitopaikkaa ei vielä tiedetä. Ilmoittautuminen kokoukseen tapahtuu sihteerille (sihteeri@suomenkeeshond.com) viimeistään kaksi viikkoa ennen kokousta (13.3.2021 mennessä). Ilmoittautuminen koskee myös mahdollisia paikan päälle tulijoita. Ilmoittautuneet saavat linkin kokouksen etäyhteyteen muutama päivä ennen kokousta. Mahdolliset äänestämiset hoidetaan etäyhteyksin, hallitus kartoittaa tähän sopivan tavan kokoukseen mennessä.

25.1.

Maaliskuun 27. päivälle suunniteltu jalostustarkastus siirtyy koronarajoitusten vuoksi myöhempään ajankohtaan. Mikäli olet jo ilmoittautunut, lähetä tilinumerosi yhdistyksen rahastonhoitajalle maksun palautusta varten: rahastonhoitaja@suomenkeeshond.com.

20.1.

Hyvät jäsenet,

kaikille jäsenillemme, joiden kohdalle on yhdistyksemme jäsentietoihin tallennettu sähköpostiosoite, on lähetetty pyyntö tarkistaa jäsentietonsa. Kiitos kaikille, jotka ovat tarkistuksen tehneet! Jos et ole saanut aiheeseen liittyvää sähköpostiviestiä, sinun kohdallasi joko ei ole ollenkaan sähköpostiosoitetta tallennettuna tai osoite ei ole ajantasalla. Jos haluat sähköpostiosoitteen tallennettavaksi jäsentietoihin, olisitko yhteydessä jäsensihteeri Outi Hälliin (jasensihteeri@suomenkeeshond.com). Sähköpostin käyttämisen mahdollisuus tiedonvälityskeinona mahdollisimman monen jäsenen kohdalla olisi yhdistyksellemme suuri etu! Kiitos jo etukäteen.

Terveisin,
Jäsensihteeri